Oni koji nikad nisu preselili svoj stan odnosno pokućstvo na drugu lokaciju, u većini slučajeva nisu znali šta ih čeka. Kada selidba krene, najbitnije je da sve bude unapred pripremljeno, definisano i dogovoreno. U suprotnom može doći do zastoja i brojnih stresnih situacija.

Dakle, kada dođe vreme za selidbu, potrebno je da izaberete profesionalnu agenciju koja će obaviti sve pripreme i dati realnu procenu celog posla. Potrebno je da se unapred dogovorite da li pakovanje osetljivih stvari radite vi ili agencija i da im ukažete na šta da posebno obrate pažnju. Kada su ugovoreni i precizirani svi detalji, selidba može da počne.

Vreme selidbe se precizno dogovora sa svakim klijentom i može biti zakazano za bilo koje doba dana. Koje vreme je najpovoljnije za ovaj posao nije moguće precizno definisati, a pravim profesionalcima je to sasvim svejedno.selidbe beograd jovanovic

Selidba u Beogradu - korak po korak

Najčešće se selidba dogovora u jutarnjim časovima, ali po zahtevu klijenta može bii obavljena u bilo koje doba dana ili čak noći. Mnoge agencije nude selidbe u Beogradu od 00-24h. Nekada klijenti izričito traže da selidba bude obavljena noću kako bi se izbegle gužve u saobraćaju.

Gužva u saobraćaju na dan selidbe može uneti dodatni stres u celu akciju. Zato profesionalni timovi za selidbe u Beogradu dobro znaju kako da izbegnu gradske gužve, posebno one u jutarnjem i popodnevnom špicu.

Brza selidba u Beogradu -  da li je i to moguće?

Da, jeste. Iskusni tim za selidbu dobro zna sve prečice u gradu, ulice u kojima nikada nema gužve u saobraćaju, zaobilazne puteve i druge putanje koje značajno skraćuju vreme selidbe. Pored izbegavanja gužve tokom samog transporta, bitno je i da ekipa koja vrši selidbu bude uigran i spretan tim.

Svaka član ekipe tačno zna koji je njegov deo posla i kako da ga obavi na najbolji mogući način. Profesionalci za selidbe moraju biti spremni na svaku situaciju pa i na to da nema liftova ili da su trenutno u kvaru. Sa sobom nose alat i opremu koja im pomaže da reše svaku situaciju.

Ima slučajeva kada je recimo potrebno skinuti vrata da bi se izneo nameštaj ili otkloniti neke druge prepreke. Ima i slučajeva kada se nameštaj unosi kroz prozor jer ne postoji drugi način što zahteva dodatnu opremu i izuzetnu spretnost ljudi iz tima za selidbe.

Naš profesionalni tim za selidbe savladaće svaku prepreku i uspešno preselite sve vaše stvari na novu lokaciju u najkraćem mogućem roku. Zato nas pozovite. Procena posla je besplatna a cena selidbe najpovoljnija u Beogradu. Stojimo vam na raspolaganju za sva dodatna pitanja i informacije.