Selidbe u inostranstvo jedna su od specijalnosti naše agencije. Višegodišnje iskustvo u međunarodnim selidbama garantuje da će sve proteći bez nepotrebnog stresa, brzo i efikasno.

Selidbe u inostranstvo sve su češće usluga koji klijenti traže. Mnogi u potrazi za boljim uslovima odlaze da rade ili žive u stranim zemljama. Takođe, neretko je potreban i transport robe i nameštaja iz inostranstva u Srbiju. Selidbe Jovanović pružaju kvalitetnu i profesionalnu uslugu međunarodnih selidbi na sve lokacije i to po izuzetno povoljnim uslovima.

medjunarodne selidbe

Selidbe u inostranstvo kombijem i kamionom

Kod selidbe u inostranstvo postoji mnogo stvari koje mogu poći kako ne treba. Zbog toga je angažovanje profesionalne agencije sa iskustvom u međunarodnim selidbama od presudne važnosti ukoliko planirate selidbu u stranu zemlju. Poznavanje propisa i pribavljanje adekvatnih dozvola samo je jedan od elemenata za uspešnu međunarodnu selidbu.

Pored profesionalnih vozača sa međunarodnim iskustvom i fizičkih radnika koji će vašu selidbu pripremiti i realizovati, jako je važno i da vozila za selidbe u inostranstvo budu tehnički ispravna i u dobrom stanju. Naša vozila se se redovno servisiraju, tako da su vam uvek na raspolaganju 24/7. Po potrebi možemo za vas organizovati selidbu ili transport robe u inostranstvo kombijem ili kamionom.

Najjeftinije selidbe u inostranstvo

Jedna od ustaljenih asocijacija na selidbe u inostranstvo jeste da za njih treba izdvojiti mnogo novca. Želeći da uštede, ljudi se odlučuju da sami organizuju i sprovedu svoju selidbu u inpostranstvo misleći da je selidba u privatnoj realizaciji najpovoljnija varijanta. Ipak naše iskustvo kaže da to često ne bude tako. Neretko stvari ne mogu sve odjednom da stanu u auto. Troškovi za gorivo automatski rastu, a najgore što vas može snaći je nepredviđeni kvar u stranoj zemlji.

Ipak, scenario uopšte ne mora izgledati tako ako međunarodnu selidbu poverite iskusnoj i profesionalnoj agenciji za selidbe. Stručna procena, dobar plan i uspešna organizacija garantuju da će vaš novac biti maksimalno iskorišten, a vi ćete biti pošteđeni neprijatnosti i neplaniranih troškova.

Međunarodne selidbe na sve lokacije

Najčešće selidbe u inostranstvo koje nam traže naši klijenti su standardne selidbe Beč i Austrija. Za njima ne zaostaju selidbe Nemačka i zemlje regiona. U poslednje vreme veliko interesovanje vlada i za selidbe Slovačka i Bratislava.

Ako i vi imate u planu selidbu u inostranstvo, dovoljno je da nas pozovete na 064/0444-888 i dobićete besplatnu procenu troškova, a zatim i međunarodnu selidbu u skladu sa vašim potrebama, željama i mogućnostima.