Cene Selidbe

na vrh
Poruka na Viber
Poruka na WAPP

Selidbe Beograd - cenovnik

Cena selidbe u Beogradu, međugradske ili međunarodne selidbe formira se na osnovu više faktora. Svakom klijentu i svakoj selidbi pristupamo individualno, kreirajući ponudu u skladu sa vašim željama, potrebama i budžetom. Zbog toga je skoro nemoguće unapred odrediti cenu selidbe i formirati opšti cenovnik za selidbe.

Ipak, kako je cena selidbe jedan od odlučujućih faktora u izboru agencije za selidbe i da bismo vam što više olakšali proces promene adrese, pokušaćemo što preciznije da odgovorimo na pitanje - Koja je cena selidbe u Beogradu?

 

SAZNAJTE CENU 

Cenovnik selidbi kombijem

Kombi selidba bez pomoćnih radnika

Selidbe kombijem bez radnika u okviru iste opštine koštaće vas 2000 dinara. Ukoliko se selite iz jedne u drugu opštinu za prevoz nameštaja i inventara potrebno je da izdvojite 2500 dinara. Kombi prevoz uz pomoć našeg vozača je po ceni 2500-3000 dinara. Za međugradske selidbe cena se obračunava po broju kilometara u oba pravca. Samo prevoz naplaćujemo 50 din po pređenom kilometru, a za pomoć vozača treba doplatiti 200 dinara po kilometru.

Selidbe kombijem u Beogradu sa pomoćnim radnicima

Kolika je cena za selidbu kombijem u Beogradu zavisi najviše od količine stvari i broja spratova. Transport jedne ili dve stvari na nižim spratovima (do drugog sprata) koštaće vas do 3000 dinara, dok je za više spratove cena od 3000-4000 dinara.

Selidba punog kombija zavisno od broja spratova kreće se između 6000-8000 dinara.

Dodatno se doplaćuju usluge montaže/demontaže i pakovanje nameštaja uz prevoz kombijem. 

Za kombi selidbe specijalnih tereta kao što su kase, sefovi, klaviri, kopir mašine i slično, cena je od 6000 dinara, što zavisi od spratnosti objekta.

Cena selidbi kamionom u Beogradu

Selidbe kamionom bez pomoćnih radnika

Prevoz nameštaja kamionom u okviru iste opštine koštaće vas 4000 dinara, dok je kamionska selidba između dve opštine 500 dinara skuplja. Za pomoć vozača potrebno je izdvojiti 4500-8500 dinara, zavisno od količine angažmana. Međugradska selidba kamionom obračunava se 65din po pređenim kilometrima u oba smera. Za pomoć vozača u međugradskoj turi pored osnovne cene dodaje se 4000 dinara.

Prevoz nameštaja kamionom sa pomoćnim radnicima

Cena selidbe punog kamiona zavisi od broja spratova na objektima i kreće se od 10000-30000 dinara za više spratove.

Za kamionski prevoz specijalnih tereta (pekare, teretane, teške mašine...) uz pomoćne radnike cena je 12000-24000 dinara po turi, zavisno od spratnosti.

Cena skladištenja nameštaja

Često se dešava da se u toku selidbe pojavi višak nameštaja za koji u tom trenutku nemate adekvatan smeštaj. Usluga skladištenja stvari tražena je i u slučaju odlaska u stranu zemlju iz privatih ili poslovnih razloga. Magacin za skladištenje nameštaja u Beogradu tada je idealno rešenje.

Koliko će vas koštati čuvanje nameštaja u magacinu zavisi od količine i vrste stvari. Skladištenje nameštaja mesečno naplaćuje se 4500-15000 dinara.

Cena materijala za pakovanje i zaštitu stvari

Jedan od osnovnih ciljeva svake selidbe jeste da nameštaj na novu lokaciju stigne bez oštećenja i lomljenja. Zato ga je potrebno adekvatno spakovati i zaštititi čemu služi specijalni materijal za pakovanje stvari za selidbu – kutije, folije i trake.

Ne morate brinuti šta vam je sve potrebno i u kojoj količini da biste adekvatno spakovali i zaštitili svoje stvari. Kod nas po povoljnim cenama možete nabaviti sav materijal i kutije za selidbu.

Kutije su 150 dinara po komadu, selotejp trake 150 dinara, a streč folija 1200 dinara po rolni. Pucketava folija preporučuje se za dodatnu zaštitu osetljivih i lomljivih predmeta, a njena cena je 120 din/m2. 

Pozovite nas za potpuno BESPLATNU procenu selidbe, a mi vam garantujemo najpovoljnije uslove selidbe na našem tržištu.

Dobićete najviši kvalitet usluga prevoza i transporta robe po najnižim cenama. Tome svedoči i dugačka lista naših klijenata koji nam se uvek vraćaju i često nas preporučuju.

 

POZOVITE 064-0-444-888

 

Selidbe Beograd - Najjeftinije selidbe u Beogradu - Selidbe Jovanović