Selidbe Zemun

Selidbe Zemun podrazumevaju prevoz u okviru opštine Zemun, ali i međuopštinske i međugradske selidbe. Opština Zemun je jedna od najvećih i najstarijih opština u Beogradu i tu spadaju sva naselja, od Batajnice, Altine, 13. maja, preko Zemun Polja, Plavih Horizonata, Starog Grada, Retenzija, pa do zabačenijih Ugrinovaca i Busija. 

Moderni Zemun naseljava više od 150 000 stanovnika i predstavlja drugu po veličini beogradsku opštinu. Zbog toga su i zahtevi za uslugama selidbe Zemun veoma česti i mi im se posebno radujemo. 

Opširnije: Selidbe Zemun

Profesionalne selidbe – preselite se brzo i povoljno u zemlji i inostranstvu

Profesionalne selidbe su ono što vam je potrebno kada selite stan, kuću ili fimu na novu adresu. Profesionalne selidbe podrazumevaju profesionalno organizovanje i realizaciju selidbe stambenog ili poslovnog inventara. To znači optimalno korišćenje svih resursa koji su na raspolaganju, uz uštedu vremena i budžeta za selidbu.

Opširnije: Profesionalne selidbe – preselite se brzo i povoljno u zemlji i inostranstvu

Međunarodne selidbe – sve što bi trebalo da znate

Međunarodna selidba je usluga selidbe iz jedne u drugu zemlju. Selidba u inostranstvo je složen proces i svakako ne preporučujemo da se u to upuštate samostalno. Ukoliko ste pronašli posao ili novi dom u inostranstvu – međunarodna selidba je prvi korak. 

Transport nameštaja i inventara u inostranstvo trebalo bi da prepustite proverenoj i iskusnoj agenciji za selidbe. Selidbe Jovanović je agencija i za međunarodne selidbe pa vas možemo preseliti u sve zemlje regiona i Evrope, profesionalno i efikasno i bez nepotrebnih troškova.

Opširnije: Međunarodne selidbe – sve što bi trebalo da znate

Strana 1 od 4