Profesionalne selidbe – preselite se brzo i povoljno u zemlji i inostranstvu

Profesionalne selidbe su ono što vam je potrebno kada selite stan, kuću ili fimu na novu adresu. Profesionalne selidbe podrazumevaju profesionalno organizovanje i realizaciju selidbe stambenog ili poslovnog inventara. To znači optimalno korišćenje svih resursa koji su na raspolaganju, uz uštedu vremena i budžeta za selidbu.

Opširnije: Profesionalne selidbe – preselite se brzo i povoljno u zemlji i inostranstvu

Međunarodne selidbe – sve što bi trebalo da znate

Međunarodna selidba je usluga selidbe iz jedne u drugu zemlju. Selidba u inostranstvo je složen proces i svakako ne preporučujemo da se u to upuštate samostalno. Ukoliko ste pronašli posao ili novi dom u inostranstvu – međunarodna selidba je prvi korak. 

Transport nameštaja i inventara u inostranstvo trebalo bi da prepustite proverenoj i iskusnoj agenciji za selidbe. Selidbe Jovanović je agencija i za međunarodne selidbe pa vas možemo preseliti u sve zemlje regiona i Evrope, profesionalno i efikasno i bez nepotrebnih troškova.

Opširnije: Međunarodne selidbe – sve što bi trebalo da znate

Selidba klavira

Selidba klavira predstavlja najzahtevniju vrstu selidbe, a na tom ispitu često padaju i iskusne agencije za selidbu. Transport klavira zahteva iskustvo, veštinu i posebnu opremu kako bi vaš omiljeni instrument stigao na novu lokaciju bez oštećenja.

Selidba pianina ili velikog koncertnog klavira zahteva angažovanje proverenih stručnjaka za transport klavira i specijalnih tereta. Prioritet je adekvatna zaštita od oštećenja i obazrivost pri nošenju, jer je klavir masivan teret velikih dimenzija.

Opširnije: Selidba klavira

Strana 1 od 4