Pakovanje stvari za selidbu kao usluga

na vrh
Poruka na Viber
Poruka na WAPP

Pakovanje stvari za selidbu, jedan je od najvažnijih delova pripreme za transport stvari u procesu selidbe. Od načina i kvaliteta pakovanja stvari za selidbu zavisi i način i brzina iznošenja, utovara, istovara i unošenja na drugoj adresi. Potrebno je napomenuti da pakovanje stvari za selidbu treba uraditi planirajući unapred. Kada ovo kažemo mislimo na jasno i nedvosmisleno obeležavanje kutija ili paketa, kako bi se pri iznošenju i utovaru stvari koje su lomljive ili osetljive mogle odvojiti od drugih i na taj način sprečiti oštećenja.

Agencija Selidbe Jovanović Beograd nudi uslugu pakovanja stvari za selidbu koju pružaju najiskusniji radnici koji znaju sve o zaštiti stvari. Oni će uraditi klasifikaciju prema vrsti i osetljivosti vaših stvari i uz korišćenje kvalitetnih materijala za pakovanje zaštititi sve od neželjenih oštećenja ili loma u toku procesa selidbe.

Pakovanje stvari za selidbu ne bi trebalo raditi korišćenjem već upotrebljavanih kutija, traka i ostalih materijala koji ne doprinose sigurnosti vaših stvari. Agencija Selidbe Jovanović Beograd može obezbediti materijal za pakovanje po nabavnim cenama za klijente koji odaberu naše usluge selidbe.

NE SELITE SE SVAKOG DANA, SPAKUJTE SVOJE STVARI KAKO TREBA, POZOVITE NAS!

+381 64 0 444 888

 

OSTALE USLUGE SELIDBE

Agencija Selidbe Jovanović Beograd nudi kompletne usluge selidbe u inostranstvo, usluge selidbe u Srbiji i najjeftinije usluge selidbe u Beogradu. Pored odlične cene selidbe, nudimo i prostor za skladištenje stvari na kraći ili duži period u Beogradu. Vaše stvari su vam uvek na raspolaganju, a čuvaju se u odličnim uslovima zaštićene od svih negativnih uticaja. Pored navedenog, u mogćnosti smo da ponudimo otkup polovne bele tehnike, otkup polovnog nameštaja, kao i otkup građevinskog materijala. U ponudi imamo i materijal za pakovanje stvari za selidbu po nabavnim cenama.