Selidbe Surčin su sve češći zahtev klijenata kojima je potrebna usluga selidbe, što ne čudi obzirom na to da je život i stanovanje na periferiji sve popularnije. Selidbe na teritoriji Surčina podrazumevaju transport nameštaja i inventara sa ili na lokacije koje pripadaju jednoj od najmlađih beogradskih opština. 

Opštinu Surčin čini sedam naselja, pa tako i usluga selidbi u Surčinu može obuhvatiti:

 • Selidbe Bečmen
 • Selidbe Jakovo
 • Selidbe Radiofar
 • Selidbe Boljevci
 • Selidbe Dobavnovci
 • Selidbe Petrovčić
 • Selidbe Progar

Selidbe Jovanović vrše usluge selidbi Surčin, pa možete izabrati kompletnu selidbu po sistemu ključ u ruke ili deo obaviti samostalno. U tom slučaju kod nas možete iznajmiti teretna vozila ili pomoćne radnike za selidbu.

Zavisno od vrste i kapaciteta selidbe, predlažemo:

 • Selidbe kombijem Surčin
 • Selidbe kamionom Surčin
 • Selidbe stana i kuće Surčin
 • Selidbe lokala Surčin
 • Transport robe u Surčinu
 • Transport klavira i specijalnih tereta u Surčinu
 • Skladištenje viška nameštaja
 • Odvoz šuta i otpada Surčin

Najjeftinije selidbe u Surčinu možete dobiti u agenciji Selidbe Jovanović. Procena troškova i cene selidbe je potpuno besplatna. Termin za besplatnu procenu se može dogovoriti u istom danu.

Jeftine profesionalne selidbe, iskusan tim vozača i pomoćnih radnika, specijalno opremljena vozila za selidbe su ono po čemu nas prepoznaju svi koji su nam poklonili poverenje i koristili neku od naših gradskih, međugradskih ili međunarodnih selidbi.

Selidba u Surčinu – od procene troškova do useljenja

Procedura selidbe zavisi od vrste i količine nameštaja ili inventara, razdaljine među lokacijama, opcijama za parkiranje, spratnosti objekata, rokova za izvođenje...

Ipak, postoje koraci koji su univerzalni za sve selidbe, pa tako i selidbe stana, kuće ili lokala u Surčinu.

Procena troškova selidbe

Procena troškova, cene i rokova selidbe je besplatna. Najčešće je procenu moguće dati na osnovu razgovora i fotografija koje nam pošaljete. Ukoliko to nije slučaj, naša ekipa u najkraćem roku izlazi na teren. Selidbe Jovanović pružaju usluge najjeftinije selidbe u Surčinu, što potvrđuje činjenica da nas preko 90% ljudi nakon procene troškova i angažuje. Šta sve utiče na cenu selidbe i na koji način određujemo troškove prevoza nameštaja možete detaljno pogledati u cenovniku selidbi.

Pakovanje i zaštita stvari za selidbu

Jedna od najbitnijih stavki u procesu selidbe je pakovanje i zaštita stvari, kako bi sve stigle neoštećene na novu adresu. Pakovanje stvari možete obaviti sami u potpunosti, prema našim savetima ili i taj deo selidbe prepustiti našem iskusnom timu. Male stvari i pokućstvo se pakuje u kartonske kutije za selidbe različitih veličina, bela tehnika i osetljivi delovi nameštaja dodatno umotavaju u najlonsku ili puc foliju i štite lepljivim trakama. Sav materijal za selidbe možete nabaviti kod nas po povoljnim cenama.

Pored nameštaja naši radnici posebno vode računa i o unutrašnjosti objekta, jer su ivice zidova i štokovi skloni oštećenjima.

Demontaža nameštaja

Velike komade nameštaja poput ormara, plakara, ugaonih garnitura, bračnih kreveta, polica i slično, često je potrebno demontirati kako bi se lakše zaštitili od oštećenja i transportovali kroz hodnike i ulazna vrata. Takođe, na taj način ih je lakše preneti i ubaciti u transportno vozilo. Naša ekipa ima sve potrebne alate kako bi bez problema demontairali sve vrste gabaritnog inventara.

Prevoz nameštaja i inventara

Kada je sve spakovano, dobro zaštićeno i obeleženo, inventar se snosi do teretnog vozila za selidbu. Najčešće za selidbu koristimo i kombi, za manje stvari i pokućstvo, i kamion za veće komade nameštaja i belu tehniku. Neretko su hodnici u objektima uski, bez funkcionalnog teretnog lifta, ali naš iskusni tim radnika za selidbe sa lakoćom pronaći će najbrži i najlakši način da sve stigne do prevoznog sredstva. 

Kada je sve utovareno, teretnim vozilima nameštaj se prevozi na novu adresu.

Istovar i montaža nameštaja

Prevezeni nameštaj i inventar se istovara i useljava u novu lokaciju. Sve se raspoređuje na željeno mesto. Demontiran nameštaj montira i vraća u prvobitno stanje. 

Naša ekipa posebno vodi računa da nakon selidbe sav otpad i nepotrebne stvari preveze na za to određeno mesto. Klijente će sačekati čist prostor, sa raspoređenim stvarima, tako da je objekat odmah useljiv i funkcionalan.

A šta sa viškom nameštaja?

Magacin za skladištenje nameštaja u Beogradu

Neretko se prilikom selidbe na novu adresu pojavi višak nameštaja za koji trenutno nemate mesta ni rešenje. Nekada je uzrok tome prodajno-kupovni proces, kašnjenje građevinskih radova ili jednostavno odlazite na duže van zemlje. Tada je naš magacin za skladištenje stvari idealno rešenje. Sav vaš nameštaj i inventar biće profesionalno smešten i zaštićen od spoljnih uticaja na neodređen period. Kada se stvore uslovi, možete ga preuzeti.

Selidbe Palilula - Selidbe Jovanović

Zašto se preseliti u Surčin?

Surčin je jedna od najmlađih beogradskih opština i idealna destinacija za sve koji žele mir periferije, ali isto tako da budu blizu gradskih dešavanja. 

Surčin je udaljen od centra Beograda oko 16 km. Obuhvata površinu od 28.485 hektara i čini ga sedam naselja sa oko 40.000 stanovnika.

Karakteristika infrastrukture Surčina su privatne kuće i lokali, a poznat je i po mnogim prirodnim lepotama i zelenilu, kao i raznovrsnoj turističkoj ponudi. Tu su reka Sava, Bojčinska šuma, nautičko selo Biser, manastir Fenek, muzej vazduhoplovstva, ribnjaci i salaš Stremen, mnoga lovišta i izletišta.

Dominirajuće zanimanje stanovnika Surčina je zemljoradnja, ali mnogi su zaposleni i na Aerodromu Nikola Tesla i obližnjim preduzećima.

Surčin je opština koja se konstantno širi, ulaže se u poboljšanje kvaliteta života stanovnika, stvaraju pogodni uslovi za privatno poslovanje. 

Surčin neretko nazivaju i nebeska kapija Beograda. 

Ukoliko vam je potrebna usluga selidbe na teritoriji Surčina i okolnih naselja, kontaktirajte nas i preselite se brzo, bez stresa, neplaniranih troškova i po najnižoj ceni selidbe u Beogradu.