Materijal za selidbe

na vrh
Poruka na Viber
Poruka na WAPP

Kutije, folija i lepljive trake za pakovanje i selidbu

Pakovanje i adekvatna zaštita stvari i nameštaja od ključne su važnosti da one prilikom selidbe i transporta neoštećene stignu na novu adresu.

Naša agencija će vam uvek pružiti stručne i prijateljske savete kako da svoje stvari spakujete i zaštitite na najbolji način. Pomoći ćemo vam i predložiti koja sredstva da koristite i koji broj kutija je adekvatan vašim potrebama.

Potrošni materijal za selidbe. Kutije i folije za selidbu

Bilo da pakovanje i demontažu nameštaja radite samostalno ili ćete to prepustiti nama,  kod nas možete nabaviti sav neophodan materijal za selidbu:

  • Kartonske kutije različitih dimenzija - izdržljive i jake, od višeslojnog kartona
  • Pucketava folija - foliji sa vazdušnim mehurićima, a najčešće se koristi kao prvi sloj u pakovanju lomljivih stvari, slika, antikviteta, LCD televizora; ne propušta vodu i vlagu i prilagođava se obliku stvari; u ponudi imamo jednoslojnu, dvoslojnu ili troslojnu pucketavu foliju. Što više slojeva, to je zaštita veća.
  • Streč folija - koristi se za pakovanje bele tehnike, računara, muzičkih uređaja, pokućstva, nameštaja, služi za učvršćivanje i ojačavanje stvari.
  • Lepljive trake - najčešće se koristi lepljiva traka širine 5 cm. Njihova uloga je da osiguraju kutije, kako se one ne bi otvorile prilikom transporta. Kutije treba da se zalepe i po dužini i po širini i tako dodatno ojačaju.
  • Ostali pomoćni materijal - uglovi za zaštitu ivica kod osetljivih komada nameštaja, obeleživači za kutije, marker, užad…

Sav pomoćni materijal za selidbu dovozimo na željenu adresu tako da ne morate gubiti vreme na traženje i prevoz materijala potrebnog da vaše stvari budu bezbedne tokom transporta.

Najbolje je da za kompletnu organizaciju i realizaciju selidbe angažujete iskusan i profesionalan tim Agencije za selidbe Jovanović. Mi vam garantujemo kvalitetnu i brzu uslugu, kao i najnižu cenu slidbe i svog propratnog materijala za selidbu na našem tržištu.