Selidba specijalnih tereta

na vrh
Poruka na Viber
Poruka na WAPP

Specijalan tretman za selidbu specijalnih tereta

Selidba specijalnih tereta može biti uzrok najvećeg stresa bilo da je reč o seldbi u Beogradu, međugradskoj ili međunarodnoj selidbi. Specijalne terete čine stvari i nameštaj specifičnih i velikih dimenzija, oblika i težina. Za selidbu specijalnih tereta potrebno je posedovati posebnu opremu i alate kako bi proces pakovanja, utovara i istovara prošao bez problema.

Agencija za selidbe Jovanović vrši selidbu svih vrsta specijalnih tereta na sve domaće i inostrane adrese. Naš profesionalni tim je obučen da izvrši demontažu i montažu različitih mašina, peći i ostalih specijalnih tereta. Posedujemo sve vrste alata i opreme tako da možemo uspešno izaći u susret specifičnim zahtevima naših klijenata.

Kod nas takođe možete iznajmiti skladišni prostor na određeni vremenski period gde će vaš specijalan teret biti siguran i zaštićen do transporta na novu lokaciju.

Selidba teških stvari, sefova, kasa, klavira Beograd

Transport sefova, klavira, kasa – profesionalno i povoljno

Specijalni tereti zahtevaju poseban tretman, bez obzira da li je reč o teretu gabaritnih dimenzija, vrednim stvarima i antikvitetima ili teretu koji ima nestandardne dimenzije, pa se ne može jednostavno smestiti u bilo koje vozilo.

Transport TA peći, klavira, solarijuma, fitnes sprava, kockarnica, velikih ili teških proizvodnihi građevinskih mašina je usluga sa kojom se naša ekipa za selidbe sreće često. Ukoliko i vama selidba specijalnog tereta izaziva glavobolju, dovoljno je da nas kontaktirate i zatražite ovu uslugu. Dobićete besplatnu procenu, a zatim ćemo vaš specijalni teret po potrebi demontirati, zaštititi i spakovati, utovariti u vozilo i neoštećen montirati ili postaviti na novu lokaciju.

Dugogodišnje iskustvo, sva prateća oprema, alat i adekvatan prevoz garantuju da će vaš specijalan teret u najkraćem roku stići na novu destinaciju i sve to po provereno najpovoljnijoj ceni selidbe specijalnih tereta na našem tržištu.

Agencija za selidbe Jovanović svojim iskustvom može vam olakšati pribavljanje neophodne dokumentacije za prevoz specijalnih tereta, jer neke vrste specijalnih tereta tokom prevoza mogu biti dodatni izazov za ostale učesnike u saobraćaju. Mi ispunjavamo sve regulatorne uslove, znamo kako da na pravi našin specijalni teret zaštitimo tokom prevoza tako da selidba protekne bezbedno i sigurno.

Kontaktirajte nas i prepustite nam kompletnu selidbu specijalnih terata, a mi vam obećavamo ponudu potpuno u skladu sa vašim potrebama, željama i mogućnostima.

Najbolje je da za kompletnu organizaciju i realizaciju selidbe angažujete iskusan i profesionalan tim Agencije za selidbe Jovanović. Mi vam garantujemo kvalitetnu i brzu uslugu, kao i najnižu cenu selidbe i svog propratnog materijala za selidbu na našem tržištu.