Skladištenje stvari i robe

na vrh
Poruka na Viber
Poruka na WAPP

Skladištenje nameštaja i stvari na kraći i duži period

Morate hitno da iselite stan, kuću ili poslovni prostor a ne zna te kuda ćete sa nameštajem ili inventarom? Ili ste kupili novi nameštaj, a još niste odlučili šta ćete sa starim? Prostor za čuvanje suvišnih stvari za selidbu stvari uvek je najveći problem pri selidbi. Nema potrebe za stresom!

Agencija za selidbe Jovanović ima rešenje – nudimo vam uslugu skladištenja stvari i nameštaja u magacinskom prostoru po veoma povoljnim cenama. Pozovite nas i vaše stvari će biti sigurne i bezbedne u našem magacinu koliko god vam bude potrebno.

Magacinski prostor uređen je po najsavremenijim standardima, a sve vaše stvari koje nam poverite na čuvanje su bezbedne i mogu ostati onoliko koliko želite.

Naše skladište je potpuno opremljeno za čuvanje kako individualnih predmeta, tako i kompletan kućni nameštaj ili kancelarijski inventar. Takođe i sve druge vrste predmeta koje zahtevaju specijalno rukovanje i redovne provere stanja u kome se nalaze biće bezbedni i zaštićeni u našem skladišnom prostoru.

Za vas vršimo i pakovanje stvari, demontažu, montažu, utovar i prevoz vaših stvari do našeg skladišta.

Skladištenje stvari za selidbu na duži i kraći rok

Skladištenje stvari po povoljnoj ceni

Najčešći razlozi zašto ljudima treba usluga privremenog skladištenja stvari su:

  • Skladištenje stvari i nameštaja prilikom renoviranja
  • Hitno iseljenje iz starog stana a novi stan još nije spreman ili se još traži
  • Selidba u manji stan u koji ne mogu da stanu sve stare stvari, pa vam treba vremena i prostora dok se snađete i vidite šta ćete sa njima

Posebno veliku muku muče firme koje se često sele, a poseduju inventar sa sa puno stvari: kompjuteri, kancelarijski materijali, radni stolovi, glomazni ormari, arhiva, mašine i uređaji, itd...

Naša skladišta mogu da se koriste kao privremeno rešenje za odlaganje stvari u neograničenom roku - koliko god vremena vam je potrebno. Pri prijemu vaših stvari pravimo popisnu listu, na osnovu koje vam ih kasnije vraćamo. Kada se vaša roba smesti u naše magacine, stvari možete dalje preuzimati u celosti ili deo po deo.

Uz to našim klijentima nudimo kamionski i kombi prevoz do naših magacina, kao i prevoz iz magacina do vaše nove adrese.

Ukoliko se selite, renovirate stan ili poslovni prostor, više ne morate da brinete šta ćete sa vašim stvarima. Mi vam nudimo naš magacinski prostor u kome će vaše stvari biti potpuno sigurne i bezbedne. Sve što je potrebno jeste da nas pozovete i raspitate se za uslugu skladištenja stvari. Najbolje je da za kompletnu organizaciju i realizaciju selidbe angažujete iskusan i profesionalan tim Agencije za selidbe Jovanović. Mi vam garantujemo kvalitetnu i brzu uslugu, kao i najnižu cenu slidbe i svog propratnog materijala za selidbu na našem tržištu.