Selidba kamionom

na vrh
Poruka na Viber
Poruka na WAPP

Kamionski prevoz i selidbe kamionom, povoljno i pouzdano

Potrebna vam je selidba stana, kuće ili poslovnog prostora, ali kombi prevoz nije dovoljan da trasnportuje sve vaše stvari i nameštaj? Ne brinite, za veće selidbe pravo rešenje je kamionski prevoz. Selidbe kamionom su ono što vam nudimo kada je reč o selidbama porodične kuće ili prevozu većih i težih stvari.

Kao što je poznato, kamioni su veoma praktični i poseduju znatno veći tovarni prostor od kombija, pa pružaju mogućnost da se selidba obavi odjednom. U saobraćaju postoje razna ograničenja za kamione, a jedno od njih je vremensko ograničenje kretanja po gradu. Zbog toga je selidbu kamionom potrebno dobro i pravovremeno isplanirati.

Naš vozni park čine kamioni opremljeni svim neophodnim tehničkim elementima i pripremljeni za različite vrste robe. Možete biti potpuno sigurni da su vaše stvari bezbedne i da se njima propisno rukuje kada se vrši selidba kamionom.

Pozovite nas i nakon besplatne procene, isplaniraćemo i organizovati vašu selidbu kamionom u najkraćem roku i po najpovoljnijoj ceni selidbe na našem tržištu.

Kamionske selidbe u Beogradu i Srbiji - Selidbe u inostranstvo

Kamionski prevoz za sve vrste selidbi i transporta 00-24h

Jedan od poslovnih postulata naše agencije za selidbe jeste da je klijent uvek na prvom mestu. Zbog toga je jedna od odlika našeg poslovanja fleksibilnost. To u praksi znači da usluge kamionskog prevoza ili selidbi kamionom obavljamo u vreme koje vama najviše odgovara, vikendom i praznicima, 00-24h.

Kamioni Agencije za selidbe Jovanović se redovno održavaju i servisiraju, poseduju svu neophodnu tehničku dokumentaciju, pa imamo sve potrebne uslove da ispunimo i specifične zahteve za kamionskim prevozom.

5 ubedljivih razloga da izaberete naš kamionski prevoz

Na našem tržištu postoji mnogo agencija za selidbe koji nude različite usluge prevoza i selidbi. To zbunjuje i iskusnije korisnike kombi i kamionskog prevoza, a naročito možete biti u dilemi ako vam je prvi put potrebna usluga selidbe Beograd, međunarodne ili međugradske selidbe kamionom.

Olakšaćemo vam izbor i nudimo vam 5 dobrih razloga da izaberete nas i pridružite se dugačkoj listi naših zadovoljnih korisnika.

  • Iskusan i profesionalan tim vozača i radnika za utovar i istovar robe
  • Pouzdana i dobro održavana vozila
  • Kvalitetan prateći materijal za bezbedan i siguran transport stvari i nameštaja
  • Tačnost i efikasnost
  • Najpovoljnija cena kamionskog prevoza na tržištu

Pozovite nas za besplatnu procenu i prepustite nam kompletnu organizaciju selidbe kamionom na bilo kojoj relaciji. Mi ćemo skockati selidbu kamionom baš po vašoj meri.

Najbolje je da za kompletnu organizaciju i realizaciju selidbe angažujete iskusan i profesionalan tim Agencije za selidbe Jovanović. Mi vam garantujemo kvalitetnu i brzu uslugu, kao i najnižu cenu slidbe i svog propratnog materijala za selidbu na našem tržištu.