Selidbe Grocka

na vrh
Poruka na Viber
Poruka na WAPP

Selidbe Grocka su uobičajeni naziv za uslugu selidbi i prevoza nameštaja na teritoriji ove beogradske opštine. Grocka je jedna od 17 gradskih opština i nalazi se na obodu grada, na oko 30km udaljenosti od centra. Prostire se između Beograda, Smedereva i Pančeva.

Zbog izuzetnog geografskog položaja i dobrih saobraćajnih veza, zelenila i čistog vazduha, veliki broj ljudi izabarao je Grocku za mesto stanovanja. Taj broj stalno raste, pa je Grocka jedna od beogradskih opština sa pozitivnim prirodnim priraštajem.

Blizina smederevskog puta olakšava poslovanje, pa se u Grockoj nalazi i veliki broj firmi, magacina, veleprodaja i poslovnih objekata.

Grocka je i popularno vikend naselje sa preko 7000 vikend kuća.

Zbog svega ovoga, selidbe Grocka su čest zahtev naših klijenata.

Selidbe Jovanović pružaju kvalitetnu i profesionalnu uslugu:

  • Selidba stana Grocka
  • Selidba kuće Grocka
  • Selidba vikendice Grocka
  • Selidba firme Grocka
  • Selidba lokala Grocka
  • Selidba magacina Grocka

Zavisno od vrste i kapaciteta selidbemožete izabrati:

Posedujemo sve tehničke kapacitete i ljudske resurse za profesionalnu selidbu na teritoriji Grocke po najnižoj ceni na tržištu. Pozovite nas i zatražite BESPLATNU procenu troškova.

Selidbe Kaluđerica

Dva su osnovna vida selidbe u Grocku: selidba stvari novih i polovnih u vikendice u Grockoj za povremeni boravak i selidba kompletnog domaćinstva za one koji se trajno nastanjuju u ovoj opštini.

Opštinu Grocka čini više razruđenih naselja. Neka od najpoznatijih i najvećih su Grocka, Kaluđerica, Vinča, Begaljica, Ritopek, Vrčin, Leštane, Boleč, Umčari, Dražanj...

Verovatno vam je poznato da je Kaluđerica najveće nelegalno naselje na Balkanu. Ukoliko niste živeli u Kaluđerici i ne poznajete ovo naselje, teško ćete se snaći u lavirintu njenih uličica, slepih ulica i sokaka. Uske ulice poput biciklističkih staza, nedostatak trotoara, naređane bandere, kuće tik jedna uz drugu... Uličica stotine, većina neasfaltirane i pod nagibom, nikad ne znaš kada počinje nova, ali ni kada se završava.

To je pravi izazov i za iskusne vozače i radnike za selibe. 

Naš tim vozača ima bogato iskustvo u selidbama na čitavoj teritoriji Beograda i okoline, znaju sve prečice i najbolja mesta za parkiranje. Zato, ako se selite u Kaluđericu, mudra odluka je da to prepustite profesionalnoj ekipi Selidbe Jovanović.

Najjeftinije selidbe Grocka, Beograd - Kombi selidbe Beograd

Pouzdan saveznik za selidbu u Grockoj bez stresa

Selidba u neko od naselja opštine Grocka zahteva profesionalni pristup, plan, organizaciju i na kraju realizaciju.

Prvi korak u procesu selidbe jeste procena troškova koju ne naplaćujemo dodatno. Besplatnu procenu troškova možemo dati na osnovu informacija koju nam vi dostavite, a ponekad je neophodno da naša ekipa izađe na teren i na licu mesta proceni koliko će vas koštati prevoz stvari za Grocku.

Ono što nas izdvaja u odnosu na ostale agencije za selidbu u Beogradu jeste da je cena koju vam damo pri proceni fiksna, odnosno nema dodatnih troškova ni doplata. 

Pakovanje i zaštita stvari i inventara je jedan od najbitnijih elemenata u procesu selidbe. Dobro i profesionalno spakovane stvari biće zaštićene od lomljave i oštećenja, što jeste cilj svake selidbe. 

Stvari za selidbu možete spakovati sami, uz naše instrukcije ili i taj deo posla prepustiti našim pomoćnim radnicima. U oba slučaja kod nas možete nabaviti sav neophodan materijal i kutije za selidbu – trake, folije, najlon i kartonske kutije.

Kabasti nameštaj kao što su ormari, komode, kreveti, police i slično neophodno je demontirati i posebno zaštitititi od oštećenja kako bi se lakše transportovali na novu adresu.

Kada je sve dobro spakovano i zaštićeno, stvari se iznose i utovaruju u kamion ili kombi. Nakon toga slede prevoz stvari na novu adresu, istovar i montaža.

Čest slučaj je da se u toku selidbe pojavi višak nameštaja, sa kojim u tom momentu klijenti ne znaju šta da rade i nemaju dovoljno prostora da ga smeste. Najčešće je to u toku kupoprodajnog procesa ili zbog adaptacija i radova na novoj lokaciji. Magacin za skladištenje stvari na neodređeno je rešenje u ovim slučajevima. 

Naša ekipa pruža i usluge odnošenja starih nepotrebnih stvari i šuta nakon građevinskih radova na za to predviđena mesta.

Najjeftinije selidbe Grocka

Cena selidbe Grocka formira se na osnovu više parametara. 

Koliko košta selidba na opštini Grocka određuje vrsta selidbe, količina i vrsta inventara, kilometraža, pristupačnost objektima, spratnost, da li postoji upotrebljiv transportni lift,  hitnost i sl.

Selidbe Jovanović provereno pružaju usluge selidbi po najjeftinijoj ceni na tržištu. Profesionalna selidba po najpovoljnijim uslovima, ako je to ono što vam je potrebno, kontaktirajte našu ekipu. 

Prednosti života u Grockoj

Grocka je jedna od 17 beogradskih opština u kojoj živi više od 75 000 stanovnika. Opština je vrlo razuđena i čini je 15 naselja. Posebna je jer u sebi sadrži i selo i grad i prošlost i sadašnjost.

Ukoliko živite u Beogradu, velika je verovatnoća da ste bili kod nekoga na roštilju u vikendici u Grockoj. Još veća je da ste na pijaci kupili voće sa područja ove opštine.

Grocka se po svojoj klimi i geografskom položaju smatra najpovoljnijom regijom za gajenje voća u Srbiji. Posebno je poznata po vinogradima, breskvama, kajsijama ali i najslađim trešnjama. Grocka je za većinu sinonim za nepregledne voćnjake koji se prostiru po zatalasanim brdima ovog kraja.

Arheološki lokalitet Vinča svedoči o postojanju i načinu života prve evropske civilizacije iz doba neolita i nalazi se upravo na teritoriji opštine Grocka. Proglašen je za kulturno dobro od izuzetnog značaja za Republiku Srbiju. Lokalitet se zove Belo Brdo. 

Ritopek, jedno od gročanskih naselja potiče još iz rimskog doba kada je bilo vojno utvrđenje.

Dunavska obala je raj za ribolovce i ljubitelje netaknute prirode i sportova na vodi. Najveće ostrvo Beograda, Gročanska Ada, nalazi se na ovom delu Dunava. 

Ukoliko vam je potrebna selidba na teritoriji opštine Grocka, kontaktirajte nas. Na samo jedan poziv od vas nalaze se najjeftinije selidbe u Grockoj.