Selidba poslovnog prostora

na vrh
Poruka na Viber
Poruka na WAPP

Selidba firmi i poslovnog prostora svih vrsta, brzo i profesionalno

Selidba firmi, kancelarija, poslovnog i proizvodnog prostora je veoma tražen tip selidbi u poslednje vreme. Otvaraju se nove firme, a postojeće rastu i sele se u veći, funkcionalniji i komforniji prostor.

Agencija za selidbe Jovanović pruža usluge selidbe firmi i kompanija svih vrsta delatnosti i različitih kapaciteta. Možemo za vas organizovati i realizovati kombi prevoz kancelarijskog nameštaja, arhiva, predmeta, ali i kamionski prevoz gabaritnog inventara, različitih mašina i proizvodnih postrojenja. Specijalizovani smo za selidbe firmi i poslovnog prostora na teritoriji Beograda, ali i međugradske i međunarodne selidbe.

Ako planirate da preselite svoju kompaniju u novi poslovni prostor, naša agencija vam nudi provereno najjeftinije selidbe firmi.

Cena selidbe za firme skrojena po vašim potrebama

Selidba firme često predstavlja kompleksan i ozbiljan posao. Potrebno je pažljivo spakovati i preseliti gabaritni nameštaj, važne predmete, teške kase, sefove i arhive ili komplikovane proizvodne mašine. Našu agenciju za selidbe čine stručni i iskusni ljudi koji će u najkraćem roku profesionalno i efikasno demontirati nameštaj, pažljivo ga spakovati kako se ne bi oštetio u transportu, prevesti ga kombi ili kamionskim prevozom na novu lokaciju i ponovo montirati i postaviti.

Sve što je potrebno jeste da nam se obratite i sa poverenjem prepustite selidbu svoje firme. Agencija za selidbe Jovanović postaće vaš pouzdan poslovni partner na kojeg se uvek možete osloniti kada imate potrebu za selidbom poslovnog prostora.

Precizna procena, detaljna priprema i efikasna realizacija uštedeće vaše vreme i budžet. Svojim iskustvom, tehničkim kapacitetima i stručnošću obezbedićemo vam najjeftiniju selidbu firme i poslovnog prostora na našem tržištu.

Selidba poslovnog prostora - Najjeftinije selidbe firmi

Selidba firme od procene do realizacije

Selidba firme ili poslovnog prostora započinje potpuno besplatnom procenom potrebnog vremena i cene selidbe.

U klasične usluge selidbe poslovnog prostora spadaju utovar u kombi ili kamion, kombi prevoz ili kamionski prevoz inventara firme i istovar stvari iz naših vozila.

Kompletnu selidbu firme čine i dodatni servisi - pakovanje inventara u specijalne kartonske kutije za selidbe, dodatna zaštita svari streč folijom, demontaža i montaža kancelarijskog nameštaja, mašina i opreme i dovoljan broj stručnog osoblja da obavi selidbu u predviđenom roku.

Agencija za selidbe Jovanović preseliće vašu firmu i poslovni prostor brzo, profesionalno i po povoljnoj ceni. Radimo selidbe firmi u Beogradu, međugradske i međunarodne selidbe poslovnog prostora i selidbe poslovnog inventara u regionu

Sve što bi trebalo da uradite jeste da nas pozovete i pridružite se dugačkoj listi firmi i kompanija sa kojima sarađujemo na obostrano zadovoljstvo.