Pakovanje za selidbe

na vrh
Poruka na Viber
Poruka na WAPP

Selidba je jedno od najličnijih iskustava koje ćete imati u životu, bilo zbog posla, porodice ili promene okruženja.

Kao stručnjak u delatnosti selidbe, agencija za profesionalne selidbe Jovanović Beograd razume da je jedan od najvažnijih aspekata u obezbeđivanju besprekornog iskustva selidbe faza pakovanja. Naši timovi za pakovanje za selidbe mogu vam pomoći da spakujete stvari bez obzira na veličinu vašeg stana, pomažući vam da se osećate organizovano i samopouzdano kada dođe dan selidbe.

Selidbe Jovanović Beograd nudi prilagodljive usluge pakovanja za selidbe koje odgovaraju potrebama svakog klijenta. Naši lični koordinatori selidbi mogu vam pomoći da odaberete koja opcija je najbolja za vas. Od opcija kompletnog i delimičnog pakovanja do pakovanja za lomljivije predmete, naši radnici za selidbe mogu pomoći u vezi sa svim vašim potrebama za pakovanjem. Možemo čak i da rešimo raspakivanje vaših stvari na vašem novom odredištu. Imamo veliko iskustvo u selidbama, a profesionalno pakovanje za selidbu radimo od podruma do tavana.

Usluga delimičnog pakovanja za selidbu

Dozvolite nam da prilagodimo plan pakovanja kako bi odgovarao vašim jedinstvenim potrebama selidbe. Izaberite stvari koje želite da spakuju naši radnici za selidbe i oni će to uraditi brzo i efikasno. Ostale stvari možete spakovati sami.

Usluga kompletnog pakovanja za selidbu

Uštedite vreme i ublažite stres uz naše kompletne usluge pakovanja za selidbu. Bez obzira na količinu stvari prepustite nam pakovanje svih stvari za selidbu i mi ćemo to završiti za najkraće moguće vreme.

Pakovanje i skladištenje stvari za selidbu

Selidbe Jovanović Beograd nudi usluge skladištenja po potrbi klijenta za specijalnu ili lomljivu robu kao što su velika ogledala, vredna umetnička dela, staklene ploče, antikviteti i još mnogo toga, sve do momenta kada budete želeli da ih prenesete u stan i rasporedite.