Otkup polovnog nameštaja

na vrh
Poruka na Viber
Poruka na WAPP

Otkup polovnog nameštaja, kao i otkup polovne bele tehnike, usluga je koju Agencija za selidbe Jovanović Beograd može ponuditi svima koji žele da se otarase starog nameštaja. Otkup starog nameštaja ne znači da otkupljujemo baš sve, ali smo spremni da pogledamo i damo svoju ponudu za određene komade nameštaja koje želite da prodate.

Otkup polovnog nameštaja se svakako radi malo drugačije u odnosu na otkup bele tehnike, jer je i sam nameštaj podložan drugačijim uticajima tokom vremena.

Cena otkupa polovnog nameštaja se procenjuje u odnosu na stanje u kome se nameštaj nalazi i vrstu nameštaja. Današnaj tehnologija nam omogućava da vam odmah odgovorimo jesmo li zainteresovani za otkup nameštaja koji želite da prodate, pa ako jesmo onda možemo dogovoriti dolazak, uraditi procenu na licu mesta i dati našu ponudu.

Cenu otkupa polovnog nameštaja ćete saznati odmah nakon procene, a isplatu vršimo u kešu prilikom preuzimanja nameštaja.

PRODAJTE NEPOTREBNI NAMEŠTAJ, NAPRAVITE MESTA ZA NOVI!

+381 64 0 444 888

 

OSTALE USLUGE SELIDBE

Agencija Selidbe Jovanović Beograd nudi kompletne usluge selidbe u inostranstvo, usluge selidbe u Srbiji i najjeftinije usluge selidbe u Beogradu. Pored odlične cene selidbe, nudimo i prostor za skladištenje stvari na kraći ili duži period u Beogradu. Vaše stvari su vam uvek na raspolaganju, a čuvaju se u odličnim uslovima zaštićene od svih negativnih uticaja. Pored navedenog, u mogćnosti smo da ponudimo otkup polovne bele tehnike, kao i otkup građevinskog materijala.