Najjeftinije selidbe Beograd

na vrh
Poruka na Viber
Poruka na WAPP

Najjeftinije selidbe Beograd – ako je to ono što vam je potrebno, ne morate tražiti dalje. Agencija za prevoz i selidbe Jovanović pruža usluge svih vrsta selidbi u Beogradu – brzo, efikasno i po najjeftinijoj ceni na tržištu.

Selidbe u Beograd ili iz Beograda, pozovite nas i u najkraćem roku dobićete potpuno besplatnu i neobavezujuću procenu troškova selidbe. Selidbe radimo kako za fizička, tako i za pravna lica.

Dugogodišnje profesionalno iskustvo u selidbama u Beogradu garantuje da ćete dobiti selidbu bez neplaniranih troškova i nepotrebnog stresa. Dovoljno je da nas kontaktirate i prepustite nam planiranje i organizaciju selidbe u Beogradu i možete biti sigurni da će vaš nameštaj, inventar ili roba stići bez oštećenja na novu adresu bilo gde u Beogradu i okolini.

selidbe beograd

Selidbe Beograd cena i preporuke

Iskusan tim, tehnički kapaciteti i dobra organizacija preduslov su za najjeftiniju cenu selidbe u Beogradu koju možete dobiti na našem tržištu. Selidba stana, kuće ili selidba firme na bilo koju lokaciju u Beograd za nas nije nikakav problem, a selidbe u Beogradu obavljamo u terminu kada vama najviše odgovara 00-24h i praznicima.

Potrvrdu kvaliteta selidbi u Beogradu daju naši klijenti koji nam se stalno vraćaju i rado nas preporučuju.

Zakazivanje selidbe u Beogradu

Ukoliko vam je potreban prevoz ili selidba u Beogradu bilo koje vrste, prvo što bi trebalo da uradite jeste da nas pozovete na 064/0444-888.

Kako bismo vam dali preciznu procenu cene selidbe u Beogradu potrebno je da nam date određene informacije – termin selidbe, da li je reč o selidbi stana, kuće ili firme, na kom spratu se nalazite i na koji sprat se selite, da li zgrade imaju lift, imate li nameštaj većeg gabarita i da li je potrebna demontaža nameštaja ukoliko ne može da prođe kroz otvore i hodnike.

Nakon toga sve ostalo prepuštate nama, a mi vam garantujemo brzu selidbu u Beogradu po najjeftinojoj ceni i u dogovorenom roku.

Znamo da je danas slobodno vreme luksuz i da ga je teško pronaći. Zato vam naša uigrana ekipa za selidbe u Beogradu stoji na raspolaganju 24h svakog dana. U krajnjem slučaju selidbu možemo da radimo i potpuno samostalno. Dajte nam početnui krajnju adresu, instrukcije i kada dođete u svoj novi dom ili poslovni prostor, stvari će vas čekati tamo gde treba da budu.

Selidbe Beograd – kombi i kamionski prevoz nameštaja

Za selidbe Beograd po potrebi koristimo kombi prevoz ili transport kamionom. Kod selidbi u Beogradu manjeg obima i na teško pristupačnim lokacijama preporučujemo prevoz kombijem. Ukoliko uslovi dozvoljavaju i reč je o selidbama većeg kapaciteta, radimo selidbu kamionom.

Po potrebi i dogovoru vršimo i profesionalnu demontažu i montažu nameštaja većeg gabarita.

Pozovite nas i obezbedite sebi selidbu u Beogradu bez stresa i dodatnih troškova.