Selidbe Beograd - najčešća pitanja

na vrh
Poruka na Viber
Poruka na WAPP

Ako vam je potrebna usluga selidbe u Beogradu, sigurno postoji niz pitanja na koje su vam potrebni odgovori.

Selidbe Beograd cena, koliko košta selidba u Beogradu, najjeftinije selidbe u Beogradu – šta to podrazumeva, selidbe non-stop, jel stvarno znači selidbe u Beogradi 00-24h i slična pitanja dobijali smo često od korisnika naših usluga. Dali smo odgovore na većinu pitanja o selidbama. Ukoliko postoji još nešto što vas interesuje, budite slobodnoi da nas kontaktirate i potrudićemo se da vam damo precizan i koristan odgovor.

Selidbe Beogradu – cenovnik ili koliko košta selidba u Beogradu?

Cenovnik selidbi u Beogradu ne postoji iz vrlo razumljivih razloga. Svaka selidba Beograd je individualna priča, a cena selidbe se formira na osnovu više faktora. Na cenu selidbe u beogradu utiče količina nameštaja i inventara, tj kapacitet selidbe, zatim udaljenost lokacija, pristupačnost zgradi i da li ima lift, koji j sprat u pitanju, treba li vam demonataža i zaštita od oštećenja, imate li specijalne tereta i nameštaj od posebne vrednosti...

Procena troškova selidbe u Beogradu je besplatna i neobavezujuća, a mi vam garantujemo najjeftinije selidbe u Beogradu. 

Cena selidbe u Beogradu vikendom i da li je ista cena selidbe vikendom i radnim danima?

Agencija za selidbe Jovanović radi non stop, dakle obavljamo selidbe i transport robe u termionu koji vama najviše odgovara. Cena selidbe vikendom ista je kao i radnim danima, dakle najjeftinije selidbe u Beogradu dobićete i vikendom, praznicima, u večernjim satima svakog dana u nedelji.

Selidbe u Beogradu noću – da li radite?

Selidbe u Beogradu noću posebno su korisne za selidbu poslovnog prostora i inventara, uslužni prevoz robe i slično. Na taj način vlasnici kompanija i radnji neće izgubiti kontinuitet i mi radimo i selidbe noću.

Besplatna procena selidbe u Beogradu, šta to znači?

Besplatna procena znači da na osnovu infoprmacija koje nam date ili na licu mesta formiramo okvirne troškove i cenu selidbe. Takođe, dobićete i informacije koliko će selidba trajati, koliko i kakvog materijala za zaštitu od oštećenja je potrebno i sl. Naravno cenu selidbe u beogradu procenjujemo najpreciznije moguće, uz određena odstupanja koja se mogu pojaviti u toku realizacije selidbe. Procena selidbe je besplatna i neobavezujuća, to znači da ako ste nas pozvali za procenu ne znači da nas morate i angažovati. 

Selidbe u Beogradu u zgradi bez lifta?

Selidbe u zgradama bez lifta jesu teže, ali ne i nemoguće naročito za iskusni tim Selidbe Jovanović. Nedostatak lifta otežava selidbu, ali uz veštinu i višegodišnje iskustvo naše ekipe pomoćnih radnika za selidbe, sve će proteći u najboljem redu. Neretko se dešava da obavljamo i selidbe kada je lift u kvaru, hodnici uski, a prilaz ulazu otežan. Naravno, uz malo više truda i znanja sve selidbe u Beogradu u zgradama bez lifta su naša specijalnost.

Koliko košta pakovanje stvari za selidbe u Beogradu?

Za vas vršimo i pakovanje i zaštitu nameštaja i inventara od oštećenja. Cena pakovanja stvari za selidbu zavisi od više elemenata: količine utrošenog materijala za pakovanje, obima i komplikovanosti posla, lokacije na kojoj se pakuje…Selidbe Jovanović vam garantuju najnižu cenu pakovanja stvari za selidbu. Na kraju, sigurnosti radi, najbolje je da to prepustite našem iskusnom timu. Kod nas po povoljnoj ceni možete kupiti i materijal za pakovanje i zaštitu stvari za selidbe – kartonske kutije, lepljive trake, folije…

Koliko je ranije potrebno zakazati selidbu u Beogradu?

Zakazivanje termina selidbe poželjno je obaviti što ranije, kako bismo mogli pravovremeno da je ukombinujemo u raspored i sve isplaniramo kako bi selidba u Beogradu protekla u najboljem redu. Zakazivanje selidbe možete obaviti pozivom na broj, putem poruke ili nam možete pisati na mejl.

Selidbe u Beogradu "ključ u ruke", da li obavljate?

Selidba na ključ u ruke je najčešći vid selidbe koji imamo prilike da radimo. Korisnici usluge selidbe Beograd nam poklanjaju svoje poverenje i prepuštaju kompletnu organizaciju i realizaciju selidbe. Na taj način štede svoje vreme, novac i naravno živce. Profesionalna selidba na ključ u ruke je naša specijalnost i podrazumeva planiranje, pakovanje, demontažu nameštaja, zaštitu od oštećenja, transport i istovar invantara na novu lokaciju.

Kombi selidbe u Beogradu i selidbe kamionom, koja vi vozila koristite za selidbe?

Zavisno od kapaciteta selidbe, količine i vrste nameštaja i inventara, prilaznosti lokacijama odlučujemo se za selidbe kombijem Beograd ili selidbe kamionom. Naš vozni park čine tehnočki ispravna i prilagođena teretna vozila koja mogu odgovoriti na najveće zahteve klijenata kada je selidba u pitanju. U razgovoru sa klijntima dogovaramo koje je vozilo potrebno kako bi selidba u Beogradu protekla brzo i efikasno.

Koliko traje jedna selidba?

Za koliko sati će biti obavljena selidba zavisi od više elemenata: količine i vrste inventara, razdaljine između lokacija, pristupačnosti, veštine i iskustva tima agencije za selidbu. Seliba Beograd trebalo bi da se kompletno obavi za nekoliko sati do dva dana, ukoliko nije reč o kompletnoj selidbi velikog poslovnog ili stambenog prostora. Selidbe se  razlikuju, pa i njihovo vreme trajanja, ali sa našom agencijom za selidbe Jovanović dobićete najbržu, a najkvalitetniju uslugu selidbe.