Raspakivanje stvari posle selidbe

na vrh
Poruka na Viber
Poruka na WAPP

Gotovo da nema dela procesa selidbe koji je toliko komplikovan, stresan i dugotrajan kao pakovanje. Pakovanje stvari za selidbu je deo procesa selidbe kojeg se većina ljudi plaši i čini se ponekad da je to glavni fokus čitavog preseljenja. Naš pouzdan tim radnika za selidbe pokriva i pakovanje i raspakivanje, tako da se možete fokusirati na ono što vam je najvažnije. U Agenciji Selidbe Jovanović Beograd, ponosni smo što svojim klijentima pružamo brze, dobro organizovane i iznad svega, pristupačne usluge pakovanja i raspakivanja stvari tokom selidbe. Sa dugogodišnjim iskustvom, vrhunskom opremom i najjeftinijim materijalima za pakovanje, moglo bi se reći da imamo uslugu pakovanja i raspakivanja u malom prstu!

Najjeftinije usluge pakovanja i raspakivanja za selidbu

Budite sigurni da će sve vaše stvari, bilo da su vredne ili lomljive, velike ili male, biti bezbedno umotane i spakovane za preseljenje koje sledi. Od svih agencija za selidbe koje pružaju usluge pakovanja i raspakivanja za svoje klijente, spremni smo da se kladimo, naš tim je najpažljiviji prema detaljima do kojih vam je stalo. Naše uverenje je da kada je u pitanju odlična usluga, nema kompromisa!

ZA BRZO RASPAKIVANJE STVARI, POZOVITE NAS!

+381 64 0 444 888

 

OSTALE USLUGE SELIDBE

Agencija Selidbe Jovanović Beograd nudi kompletne usluge selidbe u inostranstvo, usluge selidbe u Srbiji i najjeftinije usluge selidbe u Beogradu. Pored toga, nudimo i prostor za skladištenje stvari na kraći ili duži period u Beogradu. Vaše stvari su vam uvek na raspolaganju, a čuvaju se u odličnim uslovima zaštićene od svih negativnih uticaja. Radimo i otkup polovnog nameštaja, kao i prevoz robe. Najniže cene selidbe u Beogradu su kod nas. Profesionalna demontaža i montaža nameštaja za selidbu je još jedna od usluga koju možemo izvršiti za vas.