Selidba kasa i sefova Beograd

na vrh
Poruka na Viber
Poruka na WAPP

Slično selidbi klavira u Beogradu, i selidba kasa i sefova u Beogradu spada u selidbu specijalnih tereta. Kada kažemo specijalnih tereta mislimo na izuzetno glomazne i teške stvari koje se ne mogu rastaviti na delove i moraju se seliti onakve kakve jesu.

Za selidbu teških kasa i sefova u Beogradu, kao dela specijalnih tereta, potrebno je znanje i iskustvo. Naši obučeni radnici za selidbe su iskusni i imaju znanja i veštine za selidbu bilo koje kase ili sefa. Prema veličini, odnosno težini kase ili sefa koji se seli, bira se i vozilo, kao i broj radnika i oprema. Naš sistem je veoma jednostavan, a zasniva se na dobrom planiranju, odabiru najboljih radnika, kao i odgovarajućih vozila za transport. Cene selidbe kasa i sefova u Beogradu određujemo prema konkretnom slučaju, a one zavise od više faktora.

 

Za najjeftiniju selidbu kasa i sefova u Beogradu i okolini pozovite Selidbe Jovanović Beograd.

+381 64 0 444 888

 

OSTALE USLUGE SELIDBE

Agencija Selidbe Jovanović Beograd nudi kompletne usluge:

Pored toga, nudimo i prostor za skladištenje stvari na kraći ili duži period u Beogradu. Vaše stvari su vam uvek na raspolaganju, a čuvaju se u odličnim uslovima zaštićene od svih negativnih uticaja.

Pored selidbi vršimo i:

Najniže cene selidbe u Beogradu su kod nas. Profesionalna demontaža i montaža nameštaja za selidbu je još jedna od usluga koju možemo izvršiti za vas.