Došlo je vreme da se selite na drugu lokaciju u Beogradu. Bez obzira da li je u pitanju selidba stana ili firme, verovatno ste pod velikim stresom i brinete o mnogim stvarima? Jedna od njih je svakako kako prepoznati pouzdanu agenciju za selidbe u Beogradu koja će dobro voditi računa o vašem nameštaju, tehnici i drugim stvarima vašeg pokućstva ili firme.

Agencija za selidbe u Beogradu ima mnogo i teško je proceniti kojoj od njih poveriti izvršenje ove usluge. Cena za selidbe u Beogradu varira od agencije do agencije ali to svakako ne treba biti ključni faktor odabira kojoj od njih ćete poveriti ovaj delikatan posao.

selidbe beograd1 jovanovic

Procena selidbe u Beogradu

Procena selidbe u Beogradu je prvi korak koju će vam ponuditi ozbiljna agencija. Dakle, nije svejedno sa koje i do koje lokacije se selite, da li selite jednosoban, trosoban stan ili kuću, privatni ili poslovni prostor. Takođe, treba uzeti u obzir i sve karakteristike jedne i druge lokacije, kao što su postojanje teretnih liftova, spratnost objekta, postojanje parkinga odnosno mogućnost prilaza do samog ulaza u objekat.

Na osnovu ovih detalja, pouzdana agencija za selidbe u Beogradu, daće vam procenu cene za ovakvu uslugu. Na cenu, pored gore navedenih detalja utiču i broj radnika koje je potrebno angažovati za ovaj posao, broj tura potrebnih da se preveza sav nameštaj i ostale stvari, procena vremena za koje je moguće odraditi selidbu, kao i druge okolnosti koje variraju od slučaja do slučaja.

Da li pakovanje stvari za selidbu prepustiti agenciji ili ne?

Najveći broj ljudi koje čeka selidba, najviše brine da ne dođe do oštećenja ili gubitka stvari prilikom selidbe. Ova briga nije bezrazložna jer se četo dešava da prilikom selidbe nešto bude polomljeno, oštećeno ili izgubljeno. Ozbiljna agencija za selidbe u Beogradu će vam zato preporučiti da sve dragocenosti lično spakujete i prevezete sa sobom. Ukoliko su u pitanju stvari koje je potrebno posebno zaštiti prilikom transporta i to obavezno napomenite.

Uobičajeno je da lične stvari, garderobu, dokumentaciju, dragocenosti pakuju sami klijenti a ostatak stvari agencija. Nameštaj, tehnički uređaji, bela tehnika potrebno je posebno zaštiti kako prilikom nošenja tako i prilikom transporta. I najbolje je da ove stvari prepustite profesionalcima.

Zato ako vam je potrebna proverena i pouzdana agencija za selidbe u Beogradu, kontaktirajte nas i dobićete profesionalnu uslugu po najpovoljnijoj ceni. Pored selidbi u Beogradu, selidbe obavljamo po celoj teritoriji Srbije i vršimo prevoz svih vrsta tereta za vaše potrebe.