Magacin za skladištenje viška stvari i inventara je sigurno i bezbedno mesto na koje ih možete ostaviti na neograničen period.  Selidbe Jovanović pruža uslugu skladištenja stvari u Beogradu po izuzetno povoljnoj ceni. Magacin za čuvanje nameštaja je dobro izolovan, suv, prostran i bezbedan. U našem skladišnom prostoru nema vlage, prašine, nečistoće i štetočina koje mogu da oštete vaše stvari.

Poseduje uslove i kapacitete za kvalitetno skladištenje viška nameštaja i robe svih dimenzija i namena. 

Magacin za skladištenje stvari je dobro rešenje u ovim situacijama

Postoje brojne životne situacije kada jednostavno ne znate gde da smestite nameštaj iz doma ili poslovni inventar. 

Često se desi da selidba u novi životni ili poslovni prostor podrazumeva i kupovinu novog nameštaja i inventara. Ukoliko nemate adekvatno rešenje, sav višak i stari nameštaj možete smestiti u naš magacin za skladištenje stvari u Beogradu.

U slučaju kupoprodaje stana, retko se dešava da u istom trenutku prodate stari i kupite novi stan. Nekada prođu i meseci dok ne pronađete adekvatan novi stan ili kuću. 

Šta sa stvarima u tom periodu? – Rešenje je skladištenje stvari na neodređen period. 

Adaptacija ili jednostavno krečenje prostora mogu se neplanirano odužiti. Svi samo barem jednom bili u takvoj situaciji. Novi zahtevi i radovi samo naviru, rok se otegao u beskonačno, a šta sa nameštajem u tom periodu...Najbolje je skloniti ga i zaštititi od oštećenja i prljanja u magacin za skladištenje pokućstva i inventara sve dok majstori ne završe sve poslove.

Skladištenje robe

Bavite se proizvodnjom ili prodajom robe, a nemate dovoljno prostora u kome biste je adekvatno skladištili? Naš magacin za skladištenje robe u Beogradu je profesionalno opremljen i obezbeđen, tako da pruža optimalne uslove za privremeno čuvanje robe svih vrsta.

Pružamo usluge skladištenja i manipulacije robe, počev od carinske i komercijalne, standardne i vangabaritne, pa do paletizovane i nepaletizovane. Osim skladištenja, naš iskusni tim vozača i pomoćnih radnika obavlja usluge pakovanje vaših stvari, demontažu, montažu, utovar, prevoz vaših stvari i robe.

Skladištenje robe i nameštaja podrazumeva:

  • Utovar, prevoz i isporuku na adresu
  • Pakovanje, obeležavanje i dostavljanje nameštaja i robe
  • Čuvanje stvari i 24 časovni video nadzor
  • Dostavljanje robe tokom boravka u našim skladištima uz uredno potpisan nalog o iznošenju
  • Pribavljanje celokupne carinske dokumentacije i neophodnih dozvola za uvoz/izvoz robe iz magacina u inostranstvu

Kako funkcioniše privremeno skladištenje stvari

Nakon što nas kontaktirate, vršimo besplatnu procenu troškova i određujemo cenu skladištenja stvari. Transport nameštaja i inventara možete obaviti sami ili to mi možemo učiniti za vas našim kombijem ili kamionom. Pre toga, ukoliko je potrebno obavićemo demontažu, pakovanje i zaštitu nameštaja.

Utovar i istovar obavljamo na siguran način, kojim će vaše stvari ili roba biti zaštićeni i pripremljeni za dalji transport.

Po isteku dogovorenog roka možete preuzeti samo deo ili sve stvari. Pri prijemu stvari pravimo popisnu listu, na osnovu koje vam kasnije vraćamo vaše stvari u celosti ili deo po deo. Ukoliko odlučite da vam neke od stvari više nisu potrebne, mi ćemo ih odvesti i dalje postupiti po propisima. 

Ukoliko se selite ili renovirate stan ili poslovni prostor, više ne morate da brinete šta ćete sa vašim stvarima. U našem magacinskom prostoru biće potpuno sigurne i bezbedne koliko god je to potrebno.